Aankomende actie

Geen aankomende actie gevonden

Alpe d'Huzes KWF Kankerbestrijding Inspire 2 live

Actie - Alpe d’HuZes Bowlingtoernooi

Alpe d’HuZes Bowlingtoernooi
15 april 2013

Gooi een spare voor Alpe d’HuZes
Maandagavond 15 april vindt in Bowlingcentrum Groeneveld te Ede het baanbrekende Alpe d’Huzes bowlingtoernooi plaats. TNGA-teamlid Lammert van den Brink organiseert deze avond om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Ben je de koning van de spares of heb je gewoon zin in een gezellig avondje uit? Doe dan mee aan dit gezellige toernooi. Je steunt hiermee KWF Kankerbestrijding en maakt kans op fantastische prijzen.

Toernooi
Het toernooi bestaat uit vier spelrondes waarbij elk team twee uur speeltijd heeft. De teams spelen om beurten waarna na afloop de score wordt geteld en de winnaar bekend is. De competitie start om 19.00 uur met de eerste zeven teams. De volgende zeven teams spelen om 20.00 uur. Om 21.00 uur spelen weer de eerste zeven teams en om 22.00 uur de laatste zeven teams. In de tussentijd is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje en natuurlijk gezelligheid.

Aanmelding
Wil je meedoen? Geef je dan voor 8 april op met een team van vier personen via lammert26@gmail.com. De kosten voor deelname bedragen vijftien euro per persoon op de avond te betalen aan Lammert van den Brink. Het volledige bedrag gaat rechtstreeks naar Stichting Alpe d’HuZes. Met dank aan Bowlingcentrum Groeneveld die alle banen kosteloos ter beschikking stelt.

Fantastische Prijzen
Doe je mee aan het toernooi dan steun je niet alleen ons doel in de strijd tegen kanker, maar maak je ook nog eens kans op een van onderstaande gesponsorde prijzen:

  1. Lake side Barneveld cadeaubon ter waarde van twintig euro (vier stuks)
  2. Wasbeurt bij Carwash en Co (vier wasbeurten)
  3. CineMec Ede uitbon ( twee bonnen goed voor vier bioscoopbonnen)
  4. Kapsalon La Belle (vier knipbeurten)

Over Alpe d’HuZes
Team TNGA staat voor: ter nagedachtenis aan. In juni 2013 fietst ons team TNGA naar de top van de Alpe d’Huez om geld voor onderzoek naar kanker op te halen. We steunen hiermee Stichting Alpe d’HuZes. Dit gaan we doen ter nagedachtenis aan de mensen die wij hebben verloren aan de ziekte kanker.

We zien je graag 15 april in Bowlingcentrum Groeneveld aan de Halte 19 ( aan het Museumplein) te Ede. 

< Terug naar overzicht